Reis- en Vakantiebestemmingen  voor Jongeren
Lekker op Vakantie met leeftijdsgenoten? Of je nu kiest voor een zonvakantie in de populaire vakantie-oorden, je liever een actieve vakantie wilt of een avontuurlijke (verre) reis? Lekker-Vakantie selecteerde de perfecte aanbieders voor een echt lekkere vakantie. Alleen, samen, met vrienden of vriendinnen? Het is er! Neem even rustig je tijd en doorzoek de vele mogelijkheden voor een toffe vakantie.
GOfun Partyvakanties is al ruim tien jaar dé specialist op het gebied van jongerenreizen. Bij GOfun boek je een zomervakantie naar de vetste bestemmingen zoals Mallorca, Albufeira, Sunny Beach, Lloret de Mar, Blanes, Laganas, Chersonissos, Kos en Marmaris. GOfun biedt de vetste accommodaties aan voor jongeren, gelegen vlakbij het strand en uitgaanscentrum. Jongeren die voordelig op vakantie willen, nieuwe vrienden willen ontmoeten, zonnen en vooral heel veel willen feesten, kunnen hier terecht voor de vakantie van hun leven. Op elke bestemming staat een team van professionele en gezellige reisleid(st)ers klaar om er een topvakantie van te maken. Bij GOfun ben je aan het juiste adres om een voordelige vakantie te boeken, maar met een top service, een chille accommodatie, de vetste feesten en de leukste reisleiding.
Flowtrack organiseert actieve zomervakanties voor jongeren. Leer surfen, ga op avontuur, geniet van een premium glamping beleving of gooi je dansbenen los tijdens een party. Met uitgebreid activiteitenprogramma is er voor elk wat wils!
Flowtrack summer
Ontdek de wereld en ga mee met een avontuurlijke Mambo reis.

AVONTUURLIJKE &

DUURZAME RONDREIZEN

Travel Around - voor solo reizigers 18-37 jaar
voor nieuwsgierige reizigers tussen de 18 en 37 jaar
Op de 13+ vakanties worden de jongeren goed begeleid door onze Flowtrack crew. We bouwen een vertrouwensband op en creëren een coole, veilige omgeving waarbinnen de jongeren zich helemaal kunnen ontspannen en amuseren. Onze crew is gepassioneerd, goed opgeleid en ervaren. De 13+ vakanties zijn all- in en 100% begeleid. Ons doel: een coole, veilige en onvergetelijke Destination Feelgood!
COOL, VEILIG EN ONVERGETELIJK
Flowtrack summer 13+
13 +
OUTDOOR & ACTIEVE AVONTUURLIJKE VAKANTIES Op zoek naar een leuke spannende en bijzondere vakantie in de bergen? Klik bovenstaande en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Ga ook mee op avontuur met andere jongeren! Ook vakanties voor gezinnen met 13+ kids enz.

SNOWCAMPS VOOR JONGEREN 16+

Wintersportvakanties voor jongeren (16+) in de prachtige

Flowtrack Village in Andorra. Verblijf in je eigen

appartement vlak bij het levendige centrum.

Als enige reisorganisatie in Nederland geven wij jou
 
keiharde garanties over
de groep. Zo is iedereen van ongeveer dezelfde leeftijd, is de man-vrouw verhou- ding gegarandeerd in balans en heeft iedereen hbo-wo werkdenkniveau!
Vind je rondreis Het actuele reisaanbod!
Jongeren groepsvakantie Oostenrijk Saalbach-Hinterglemm
24 feb 2024 >
02 mrt 2024
. Bij GOfun boek je een zomervakantie naar de vetste bestemmingen voor jongeren, zoals Mallorca, Albufeira, Sunny Beach, Lloret de Mar, Blanes, Laganas, Chersonissos, Kos en Marmaris. GOfun biedt de vetste accommodaties aan voor jongeren, gelegen vlakbij het strand en uitgaanscentrum. Jongeren die voordelig op vakantie willen, nieuwe vrienden willen ontmoeten, zonnen en vooral heel veel willen feesten, kunnen bij GOfun terecht voor de vakantie van hun leven. Op elke GOfun -bestemming staat een team van professionele en gezellige reisleid(st)ers klaar om er een topvakantie van te maken. Bij GOfun ben je aan het juiste adres om een voordelige vakantie te boeken, maar met een top service, een chille accommodatie, de vetste feesten en de leukste reisleiding.
Lekker- Vakantie
Kies gewenste soort vakantie
WAS ZEER SUCCESVOL ! VOOR 2025 EEN NIEUWE MOGELIJKHEID. DATUM VOLGT
Dit jaar nog meer reizen!
Travel Around - voor solo reizigers 18-37 jaar
Lekker op Vakantie met leeftijdsgenoten? Of je nu kiest voor een zonvakantie in de populaire vakantie-oorden, je liever een actieve vakantie wilt of een avontuurlijke (verre) reis? Lekker-Vakantie selecteerde de perfecte aanbieders voor een echt toffe vakantie. Alleen, samen, met vrienden of vriendinnen? Het is er! Neem even rustig je tijd en doorzoek de vele mogelijkheden.
Vakantiebestemmingen  voor Jongeren
Ontdek de wereld en ga mee met een avontuurlijke Mambo reis.
JONGERENREIZEN 18-25
Flowtrack organiseert actieve zomervakanties voor jongeren, Leer surfen, ga op avontuur, geniet van een premium glamping beleving of gooi je dansbenen los tijdens een party. Met uitgebreid activiteitenprogramma is er voor elk wat wils!
Flowtrack summer
GOfun Partyvakanties is al ruim tien jaar dé specialist op het gebied van jongerenreizen. Bij GOfun boek je een zomervakantie naar de vetste bestemmingen
Op de 13+ vakanties worden de jongeren goed begeleid door onze Flowtrack crew. We bouwen een vertrouwensband op en creëren een coole, veilige omgeving waarbinnen de jongeren zich helemaal kunnen ontspannen en amuseren. Onze crew is gepassioneerd, goed opgeleid en ervaren. De 13+ vakanties zijn all-in en 100% begeleid. Ons doel: een coole, veilige en onvergetelijke Destination Feelgood!
COOL, VEILIG EN ONVERGETELIJK
13 +
Flowtrack summer 13+

AVONTUURLIJKE &

DUURZAME RONDREIZEN

voor nieuwsgierige reizigers tussen de 18 en 37 jaar
OUTDOOR & ACTIEVE AVONTUURLIJKE VAKANTIES Op zoek naar een leuke spannende en bijzondere vakantie in de bergen? Klik onderstaande en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Ga ook mee op avontuur met andere jongeren! Ook vakanties voor gezinnen met 13+ kids enz.
Lekker- Vakantie
GOGO is een reisorganisatie voor echte partyanimals. We bieden vakanties aan naar dé 7 zomerse top bestemmingen in Europa. En dit doen we al meer dan 25 jaar!
© Alle rechten voorbehouden

in bewerking